Zoek
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
2
20-30 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 Zeeuwse oesters
3 eidooiers
1 dl castric
100 gram roomboter
pezo
cayennepeper
2 dl geklopte slagroom
3 dl champgane
1 el cognac
30 gram kaviaar. Hulpmiddelen Oestermesje
twee maten pannetjes
1 pan met stoommandje
garde. Hulpmiddelen - Oestermesje
twee maten pannetjes
1 pan met stoommandje
garde. Voorbereiding Slagroom kloppen.
Oester openen en in de schelp laten liggen.
Boter laten smelten
de dooiers au bain marie opkloppen met de castric.
peper en zout toevoegen
evenals de geklopte slagroom. Bereidingswijze Doorkloppen tot deze mooi lobbig is.
Nu de champagne en de cognac toevoegen.
De oester 2 minuten stomen op 70 graden. Serveertips Verdelen over warme borden
saus op de oesters scheppen en garneren met kav
Bereiding
Doorkloppen tot deze mooi lobbig is. Nu de champagne en de cognac toevoegen. De oester 2 minuten stomen op 70 graden.
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min
Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept