Zuid Afrikaanse Druivenjam

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prik enkele gaatjes in de druiven en zet ze in een pan onder water. Sluit de pan, breng de druiven aan de kook. Laat ze 1-2 minuten koken.Voeg suiker, kaneel, gember en citroensap toe, verwarm en roer tot de suiker is opgelost.Kook de jam zonder deksel tot hij dik wordt (30-40 minuten, afhankelijk van de grootte van de pan).Doe de jam over in hete, gesteriliseerde potten en sluit ze af.

Zuid Afrikaanse Druivenjam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Druivenjam met port en specerijen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuid-Amerikaanse rumpsteaksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept