Zoek
Pruim-amandel-chutney.
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
9oogr.stevige pruimen ontpit en in stukken gesneden,1ui in stukken gesneden,
stukje gemberwortel van 5 cm.geraspt,
225ml.sinaasappelsap,100ml.rode wijnazijn,
140gr.rozijnen,50 gr.lichtbruine basterdsuiker,1 kaneelstokje,1tl.chiliflakes,
25 gr.amandelen in reepjes gesneden. Hulpmiddelen Grote pan,
glazen potjes met deksel. Hulpmiddelen - Grote pan,
glazen potjes met deksel. Voorbereiding Body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050210082711.jpg)}-- Bereidingswijze Alles in de pan doen behalve de amandelen.
30-40 min.koken af en toe roeren.De amandelen toevoegen en nog 5 min.koken blijven roeren.In potjes doen deksel erop en zo af laten ko
Bereiding
Alles in de pan doen behalve de amandelen. 30-40 min.koken af en toe roeren.De amandelen toevoegen en nog 5 min.koken blijven roeren.In potjes doen deksel erop en zo af laten koelen.
Pruim-amandel-chutney. is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Pruimen met spek en balsamico
15 min
Snack
Bekijk recept
Eendenborst met sherrypruimen
10 min
Snack
Bekijk recept
Minispiesjes met pruimen en bacon
15 min
Snack
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept