Zoetzuur Van Canteloupe

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Recept Zoetzuur Van Canteloupe | Smulweb.nl   Recept Zoetzuur van Canteloupe recipe-box heeft dit recept op 9 juni 2002 toegevoegd. Dit recept is 520 keer bekeken. Print recept Boodschappenlijst Dit sappige tafelzuur smaakt heerlijk bij gebraden varkensvlees, kalkoen of ham uit de oven. gebruik mooi geelgroene meloenen die stevig aanvoelen. als ze te rijp zijn, wordt het mengsel papperig.
Voorbereiding
stijd: Langer dan 2 uur Gang: Bijgerecht Keuken: Amerikaanse keuken Smaak: Zoetzuur Techniek: Inmaken Soort gerecht: Bijgerecht Uit eigen keuken: Nee (i)

Zoetzuur Van Canteloupe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sweety melon
25 min
Bekijk recept
Sinaasappelcarpaccio met meloen en proseccosabayon
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept