Zelfgemaakte Tomatenketchup

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tomaten in stukken en giet ze in een kookpot met de gehakte look, uien en paprika′s. laat 1 uur op een zacht vuurtje sudderen. mix deze saus en zeef ze daarna om alle schillen en pitten te verwijderen. zet opnieuw op het vuur en voeg er de azijn, de harde klontjes en alle kruiden aan toe. laat nog gedurende 1.30 min. zeer zachtjes sudderen tot de saus sterk indikt. kruid zonodig met peper en zout en giet warm in gesteriliseerde bokalen. sluit ze hermetisch en draai ze ondersteboven tot de saus volledig is afgekoeld.

Zelfgemaakte Tomatenketchup is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reuzengehaktschijf met boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept