Witte Bonen In Tomatensaus

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-DE BONEN; -Kook de bonen 10 minuten in lichtgezouten water op een hoog vuur. -Laat ze daarna in enkele uurtjes gaar koken. Giet ze af en zet apart. -VOOR DE SAUS; -Hak de tomaten,de knoflook en de zongedroogde tomaatjes. -Doe alles in een ketel en laat de saus voor 25 procent zachtjes inkoken gedurende 2 a 3 uur. -De saus moet ten minste voor 25 procent inkoken! -Draai dan het mengsel door een roerzeef ,je hebt nu ongeveer 1,6 kg saus. -Vul de potten voor 3 kwart met de bonen. -Schenk de saus over de bonen en houd een ruimte van ongeveer 2,5 cm vrij. -Steriliseer de bonen.

Witte Bonen In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept