Zoek
Vijgenjam Van Culinoor
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kilo vijgen
in stukken gesneden
750 gram suiker
sap van een citroen
Mengen en een nacht laten staan.
100 gram suiker
60 ml sinaasappelsap
1 à
2 sinaasappels in dunne plakken gesneden
die je weer in 6 tot 8 stukjes verdeelt
kaneelstokje
Dit met elkaar koken en laten pruttelen tot de sinaasappelstukjes glazig zijn Bereidingswijze Beide mengsels samen verder koken (minstens 2 uur op een klein pitje) tot de goede jamdikte is bereikt. Eventueel op het laatst een handvol pistache
walnoten of pijnboompitten toevo
Bereiding
Beide mengsels samen verder koken (minstens 2 uur op een klein pitje) tot de goede jamdikte is bereikt. Eventueel op het laatst een handvol pistache, walnoten of pijnboompitten toevoegen.
Vijgenjam Van Culinoor is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren-amandelbrood Met Spijs Van Culinoor
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure Kersen Van Culinoor
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Maïzena Koekjes Van Culinoor
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Limoncella Van Culinoor
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kokosballen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Dadelcouscous met vijgenyoghurt
15 min-
Bekijk recept