Vijgenjam Van Culinoor

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beide mengsels samen verder koken (minstens 2 uur op een klein pitje) tot de goede jamdikte is bereikt. Eventueel op het laatst een handvol pistache, walnoten of pijnboompitten toevoegen.

Vijgenjam Van Culinoor is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren-amandelbrood Met Spijs Van Culinoor
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure Kersen Van Culinoor
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse Maïzena Koekjes Van Culinoor
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limoncella Van Culinoor
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kokosballen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde vijgen (met vanille-rozenwaterroom)
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Dadelcouscous met vijgenyoghurt
15 min-
Bekijk recept