Confit De Canard

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De volgende dag: Leg ze met het vel naar beneden in een brede pan en voeg het vet toe. Laat ze op laag vuur 2? - 3 uur smoren (na 45 minuten moeten de bouten door het vloeibare vet bedekt zijn). De bouten zijn gaar als er geen bloed uitkomt wanneer u erin prikt.

Confit De Canard is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Confit De Canard
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frankrijk - Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Confit Van Kip Of Kalkoen
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Confit De Canard
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept