Pruimen Op Armagnac

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pruimen wassen en goed drogen. In elke pruim met een naald rondom gaatjes prikken. Laag om laag met de suiker in een grote stenen pot doen, of in een glazen sierpot. Kaneelstok erbijgieten. Nu begieten met de armagnac en voorzichtig een beetje roeren. Pot sluiten. Laat dit 10 weken staan, roer zo nu en dan voorzichtig. Voor gebruik kaneelstok eruithalen.

Pruimen Op Armagnac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Terrine van gevogeltelever, chutney met appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept