Gemarineerde Feta

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de feta droog met keukenpapier en snij de kaas in blokjes van 0,5-1 cm. Doe ze in een kom en strooi oregano, koriander en de grof gemalen zwarte peper over de feta. Laat de tomaten in een kom uitlekken en bewaar de olie. Doe feta, pepers, rozemarijn en tomaten in een gesteriliseerde weckfles van 7,5 dl. Doe de olie van de tomaten erbij (ongeveer 3 eetlepels) en vul het aan met olijfolie tot alles bedekt is. Bewaar de gesloten pot een maand in de koelkast. Serveer op kamertemperatuur.

Gemarineerde Feta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept