Munt Chutney

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alles, behalve de citroen, in de mengkom van de keukenmachine. Pers de citroen erboven uit en pureer de massa tot een fijne pasta. Laat de scherpe lucht eerst een paar minuten bezinken voordat je het deksel van de mengbeker verwijdert; deze kan namelijk je ogen en huid erg irriteren. De chutney blijft in de koelkast ongeveer twee weken goed.

Munt Chutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept