Appelsap en wijnazijn in een pan doen en aan de kook brengen. De suiker toevoegen en deze al roerend op een laag vuur volledig laten oplossen. De siroop op een laag vuur in 10-15 minuten iets in laten koken; niet roeren.Intussen de appels schillen, in vieren snijden en klokhuizen verwijderen. Het vruchtvlees in stukjes snijden die zo groot zijn als de kiwistukjes.De stukjes appel, de gekneusde peperkorrels en het mosterdzaad bij de siroop in de pan doen. Zacht roeren; de stukjes appel moeten heel blijven.Het mengsel aan de kook brengen en 2 minuten zacht laten koken; af en toe roeren. Kiwi toevoegen en nog 2 minuten koken, of tot de vruchten net zacht zijn als je er met een scherp mesje in prikt.Vruchten en siroop direct in warme, gesteriliseerde potten scheppen. Tot 3 mm onder de rand vullen. De potten afsluiten en etiketteren.Voor gebruik 1 week op een koele, donkere plaats op smaak laten komen.
Kiwi Met Appel En Groene Peper is een recept van Smulweb.nl