Gedroogde Pruimen In Cognac

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de pruimen te weken in de wijn gedurende 1-2 dagen, bij kamertemperatuur.Doe ze vervolgens met de kruiden in een pot en giet er zoveel cognac over dat de pruimen onder staan. Zet de pot 3-4 weken op een warme plaats, maak hem open en giet het vocht eraf. Zeef het, giet het weer over de pruimen en vul indien nodig aan met cognac. Opnieuw afsluiten.

Gedroogde Pruimen In Cognac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept