Gedroogde Pruimen In Port

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pruimen in een gesteriliseerde pot doen en ongeveer 5 dl port toevoegen, zodat de port de pruimen 4 cm bedekt. De rest van de port bewaren.De pot sluiten, een etiket geven en op een koele, donkere plaats zetten.De pruimen na een dag of twee controleren. Als ze zoveel port hebben opgezogen dat ze niet langer bedekt zijn, de rest van de port toevoegen. De pot weer sluiten en voor gebruik minstens 1 maand laten staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

Gedroogde Pruimen In Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept