Haring

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De haringen vanbuiten en vanbinnen met grof zout bestrooien en minstens 3 uur laten staan. De uien pellen, de wortelen schillen en beide n fijnsnijden. Het mengsel van azijn en water aan de kook brengen met de voor de marinade opgegeven ingredienten, goed mengen zodat de suiker oplost en laten afkoelen. De haringen afspoelen en in filets trekken, in een terrine doen afgewisseld met rondjes uien en wortelen. Overgieten met de marinade tot alle ingredienten bedekt zijn. Minstens 3 dagen op een koele plaats staan alvorens te serveren. Opdienen met boterhammen. Eet smakelijk!!

Haring is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept