Cantaloupeijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de meloen doormidden en lepel het vrucht vlees eruit. Pureer het licht met een staafmixer (niet te fijn maken!), meng het citroensap erdoor en laat het in de koelkast uitlekken, vang het vocht op. Klop de ei schuimig (2 minuten) en voeg beetje bij beetje de suiker toe, klop nog even door (1 minuut). Voeg room en melk toe en roer goed door. Voeg het opgevangen vocht van de meloen toe en roer goed door bewaar tussentijds in de koelkast. Giet het mengsel in de ijsmachine en maak er ijs van. Voeg aan het eind de meloen toe en laat nog even 5 minuten doordraaien. In de vriezer na laten harden. (ca.3 uur)

Cantaloupeijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker