Bombe Van Vanille-ijs

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een ganache door de room te koken en daarin de chocolade te laten smelten. Bereid de frambozencoulis door 250 gr diepvriesframbozen te mixen en daarna door de puntzeef te duwen. Voeg 2 eetlepels suiker toe. Ontvorm de halve bolvorm vanille-ijs en zet op een taartrooster. Overgiet met de lauwe chocoladeganache; zet terug in de diepvries en laat opstijven gedurende ± 15 minuten.

Bombe Van Vanille-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebombe op z’n Italiaans
Nagerecht
Bekijk recept
IJsbombe
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koningstaart
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept