Honingmelonen-Sorbet

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gelatine enkele minuten in koud water laten weken en dan uitdrukken. Limoensap in een pannetje verwarmen suiker en gelatine toevoegen en laten oplossen Het uitgehaalde vruchtvlees van de 1 meloen 5 el honinglikeur en de honing pureren; dan bij het verwarmde mengsel voegen en goed mixen. In een schotel doen en 12 uur in een vriesvak zetten van tijd tot tijd goed doorroeren; De overige meloen halveren en middelgrote bolletjes uithalen met de rest van de likeur bedruppelen en 30 min laten marineren. Dan met een ijsschepper uit de sorbet bolletjes vormen en in cocktailglazen vullen en de gemarineerde meloenballetjes erbij doen versieren met muntblaadjes en schijfjes limoen

Honingmelonen-Sorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Honingmelonen-Sorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept