Amandel-pralineijs

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Carameliseer de suiker, amandelen en citroensap (*) om er pralines van te maken. Meng in een kom de banaan, het eigeel, citroensap(**), melkpoeder, suiker en honing. Klop de eiwitten stijf en klop de room tot deze stevig aanvoelt. Meng de creme nu met het bananenmengsel gevolgd door de pralines. Verdeel het over schaaltjes en stop het in de koelkast om goed af te koelen.

Amandel-pralineijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept