KUE BIKA AMBON

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eieren klutst men tot een schuimende massa, terwijl men de suiker in het water kookt. De dikke santen met het zout kookt men tot er een vetlaag komt. Nu doet men alle ingredienten in een grote kom: de geklutste eieren, de gekookte suiker, de gekookte santen, het gerezen gistdeeg, sagu obi, rijstemeel en de vanille roert men tot een glad beslag. Een paar uren laten staan. Dan in de vormen doen, eerst met zacht ondervuur, daarna alleen met bovenvuur gaar koken.

KUE BIKA AMBON is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gahaktschotel uit Ambon
0 min
Bekijk recept
Bananen-kokosroom Met Pisang Ambon
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pisang Ambon-mix
0-10 min -
Bekijk recept

Kue Dadar pannekoek
Bekijk recept
KUE KETAN IJO
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept