Inktvis Met Paprika En Citroen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tentakels van inktvis grofhaken en lijf in ringen van 1 centimeter snijden. Paprika fijnsnijden, peterselie fijnknippen, citroen raspen en uitpersen. Peper fijnsnipperen. Olie verhitten en daarin paprika, citroenrasp en uitgeperste knoflook ongeveer 5 minuten bakken. Af en toe roeren. Op middelhoog vuur inktvis toevoegen aan mengsel en in 1 tot 1,5 minuut beetgaar bakken. Gerecht op voorverwarmde schaal scheppen. Met zout en peper bestrooien. Naar smaak met citroensap besprenkelen en peterselie er over strooien. Garneren met partjes citroen. Serveren met stokbrood en kruidenboter.

Inktvis Met Paprika En Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept