Mediterrane Vissoep

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan en bak hierin sjalot en knoflook ca. 5 minuten. Voeg de tomaat toe en bak dit ca. 5 minuten mee. Schenk de wijn en bouillon erbij, voeg laurier en tijm toe en laat dit mengsel op zacht vuur ca. 20 minuten koken. Verwijder laurier en tijm en pureer de soep. Breng de soep weer aan de kook, voeg de venkel en wortel toe en laat de soep nog ca. 4 minuten koken. Roer dan de slagroom erdoor en voeg de vis toe. Verwarm de soep nog 2-3 minuten tot de vis gaar is. Breng hem op smaak met zout en peper en strooi voor het serveren de peterselie en dragon erover.

Mediterrane Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept