Chili Verde

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan en bak de vleesblokjes in drie porties lichtbruin boven een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak de paprika′s tot ze iets zacht zijn. Voeg de spaanse pepers,uitjes,knoflook en komijn toe en bak alles twee minuten.Voeg de kruiden en bier toe en zet het vuur laag.Doe het deksel op de pan en laat alles zo′n anderhalf a twee uur sudderen, tot het goed mals is. Voeg de kikkererwten het laatste half uur toe. Bind het kookvocht eventueel met maizena,blijf hierbij goed roeren. Voeg zout naar smaak toe en verwijder het laurierblad.Roer de avocado door het limoensap.

Chili Verde is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept