Verhit de olie in een koekenpan of wok met antiaanbaklaag. Roerbak het gehakt in ca. 4 minuten rul en gaar. Breng op smaak met zout en peper. Maak de salsa: snipper de gepelde ui. Halveer de tomaat, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Halveer de avocado, schil de beide helften en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de ui, tomaat en avocado in een kom en meng de uitgelekte pepers, 1/2 eetlepel olie en koriander erdoor. Breng de salsa op smaak met zout. Verwarm intussen de tortilla′s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het gehakt en de helft van de kaas over de tortilla′s. Rol de tortilla′s op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Strooi de rest van de kaas erover. Bak de enchillada′s in het midden van de oven in ca. 15 minuten door en door heet en lichtbruin.
Enchiladas Met Gehakt En Tomatenavocadosalsa is een recept van Smulweb.nl