Torta Di Lamponi

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed een deeg van bloem, in blokjes gesneden boter, suiker, eidooiers en zout. Bekleed een ingevette taartvorm met het deeg en bak het ca. 20 minuten voor in de hete oven. Snijd intussen het vanillestokje open en schraap met een mes het merg eruit. Breng in een pan de melk aan de kook met de vanillemerg. Klop de eieren met de suiker tot een licht mengsel. Schenk de melk op het eimengsel en klop goed door. Schenk de creme op het gebakken deeg. Verdeel de frambozen erover. Klop de eiwitten in een kom stijf en voeg al kloppend beetje voor beetje de poedersuiker toe. Verdeel het eiwitschuim over de frambozen. Bak de taart nog ca. 30 minuten in de oven.

Torta Di Lamponi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu Con Lamponi
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu con lamponi : Tiramisu met frambozen
0 min
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Spuma Lamponi (frambozen-spoom)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torta salata
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum-citroensiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept