Cozze Piccante : Mosselen In Kruidige Tomaten-paprikasaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de schoongemaakte mosselen in eigen nat in een ruime pan. Laat de schelpdieren kort uitlekken. Doe de mosselen in een grote kom en overgiet met saus. Men kan de mosselen ook in de saus koken. De saus zal meer smaak hebben maar dunner zijn door het toegevoegde mosselvocht.

Cozze Piccante : Mosselen In Kruidige Tomaten-paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cozze all'italiano
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti Con Le Cozze
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cavatelli Con Le Cozze : Cavatelli Met Mosselen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept