Gemarineerde Mosselen Met Basilicum En Geroosterde Paprika.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de mosselen in de wok of koekenpan en voeg de citroenrasp, de olijfolie, de knoflook en driekwart van het citroensap toe. Laat de mosselen op een hook vuur met het deksel op de pan in 5 tot 10 min. gaar worden. laat ze afkoelen. Breek de lege schelp van de mosselen af en leg de volle schelpen op een schaal. Meng de basilicum met de paprikareepjes, het kookvocht en de rest van het citroensap en breng het op smaak met zout en peper en laat het even op een zacht vuurtje door koken. Besprenkel de schelpen rijkelijk met de dressing, laat ze nog minimaal een half uur marineren. Maal er tenslotte nog wat extra verse peper over heen.

Gemarineerde Mosselen Met Basilicum En Geroosterde Paprika. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept