Verwarm op laag vuur de bolognesesaus en knijp er 2 teentjes knoflook boven uit. Beboter een ovenschaal, snij de lasagnevellen op de juiste maat. Maak de bechamelsaus met 5 dl melk, laat paar minuutjes koken (blijven roeren!!) en breng op smaak met versgeraspte nootmuskaat. Doe een laagje bolgnesesaus in de schaal, dan lasagnevel, weer een laagje bolognesesaus etc zo hoog als je hem wil hebben (ik doe meestal 3 of 4 laagjes) sluit af met lasagnevel en doe hierover een dikke laag bechamelsaus en strooi hierover de geraspte kaas. Zet voor 20 minuutjes in de oven, en dan voor een lekker knapperig kaaskorstje nog een paar minuutjes onder de grill. Laat de lasagna een paar minuutjes uit de oven steviger worden. En mocht er wat over blijven: de 2e dag is ie nog lekkerder!!!!!
Lasagna Bolognese Rapido is een recept van Smulweb.nl