Italiaanse Stoofpot

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de hamlappen in dobbelstenen, Snipper de ui. Verhit de boter op vol vermogen in ongeveer 2 minuten. Doe de ui erbij en fruit die afgedekt in 2 minuten in de boter. Knijp de knoflook er boven uit. Voeg het vlees toe en warm dit afgedekt ongeveer 4 minuten mee. Voeg de uitgelekte stukjes tomaat, de witte wijn en de basilicum toe en laat alles in 15 minuten afgedekt met een deksel op stand 8 gaar worden.Wamr de laatste minuut de olijven mee. Laat enkele minuten nagaren.

Italiaanse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept