Dronken Kersen.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Stop een weckpot met inhoud van 1 lite vol met kersen,waar je de steeltjes aan hebt laten zitten. -Strooi over elke laag kersen een laagje suiker. -Stop het kaneelstokje en de kruidnagels ertussen. -Vul de weckpot met alcohol. -Klem het deksel dicht en laat de kersen op een koele,donkere plek tenminste 2 weken staan. -De kersen absorberen de alcohol,dus die moet je bijgieten zodat de kersen weer onderstaan. -Zet de pot weg in een donkere kast en laat een paar maanden staan.

Dronken Kersen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Dronken aardappeltjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Dronken Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje Met Dronken Appeltjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept