Italiaanse Visschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De visfilets in schaal leggen,bestrooien met kruiden en de tomaten er dakspangewijs op leggen de ansjovisfilets in kleine stukjes snijden,vermengen met de kaas en over de plakjes tomaat verdelen de olijfolie er over druppelen,schaal afdekken en 10′ op 600watt verhitten dan nog eeen 12′ op 300 watt deksel verwijderen een nog 1′ op 300 watt;

Italiaanse Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept