Italiaans Varkensvleesgerecht Uit De Romertopf

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed de natgemaakte Romertopf met de gekookte ham. Leg hierop om en om een laag vlees en een laag groentemengsel. Strooi tussen iedere laag geraspte kaas. Dek het geheel af met de ham. Vermeng de room met de fijngehakte knoflook, kruiden en de ketchup en giet dit mengsel over de ham. Eventueel beleggen met wat mozzerella. Leg de deksel op de schotel en plaats deze in een koude oven die op 225 C. Smoor het gerecht gaar in ca. 1 uur.

Italiaans Varkensvleesgerecht Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept