Kalfslapjes Met Citroen In De Römertopf

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg sjalotjes, knoflook, helft van paprika, krieltjes en olijven in de Römertopf. Schep dit om met het sap van een halve citroen en 2 el olijfolie, peper en zout. Leg hierop de kalfslapjes. De rest van de paprika, citroenrasp, ansjovis en peterselie erover verdelen. Bouillonpoeder in 3 el kokend water oplossen en 2 el citroensap toevoegen. Dit over het vlees schenken. Kaas erover verdelen. Deksel op de topf leggen en in het midden van de oven zetten. Schakel de oven in op 200 graden C en laat het gerecht in een uur garen. Aan het einde van de gaartijd het stoofvocht afgieten en met allesbinder en wat room culinair tot een sausje roeren. Garneer met wat achtergehouden peterselie.

Kalfslapjes Met Citroen In De Römertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yachni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige Rollade Uit De Romertopf
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika`s Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept