Zalm Met Kruidenkorst In De Romertopf

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Groente in romertopf behalve de tomaat.De pot in een koude oven zetten,oven inschakelen op 220 graden, 40 minuten. Zalmfilets droogmaken insmeren met groene pesto.Met de pestokant naar boven de zalm en de tomaat op de groenten leggen.Dan nog 30 min in de oven op 220 graden.Daarna deksel van de pot halen en het geheel nog 10 min in de oven.Sauce(grand italia) met room warm maken,deze appart erbij serveren.

Zalm Met Kruidenkorst In De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept