Milanese Schotel

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het macaroni/champignonmengsel en het grootste deel van de kaas laag om laag in de vochtige schotel, die met boter bestreken is. Klop de eieren los met de melk, breng ze op smaak met peper en zout en giet dit over het mengsel. Strooi de achtergehouden kaas erover. Plaats de gesloten schotel in de oven, stel deze in op 250 gr. C., stand 5, HL 225 gr. en laat het mengsel gaar en goudgeel bakken in ca. 1 uur. Die het gerecht op met tomatensaus.

Milanese Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept