Italiaanse Kalfsragout

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten in de vochtige, met boter bestreken, romertopf en meng alles goed door elkaar.Plaats de gesloten romertopf in de oven en laat het vlees gaar en mals worden in ca. 2 uren op 200 graden.Eventueel het gerecht meer binden met nog wat bloem (of allesbinder).

Italiaanse Kalfsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Croissantje ragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachte kalfsragout (met knolselderijkoekjes)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesragout met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept