Pasta Alla Puttanesca

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit de olijfolie en bak knoflook en pepertje 3 minuten. Voeg de ansjovis toe en laat de visjes smelten. Roer de tomaten erdoor en laat de saus een half uur sudderen tot veel van het vocht is verdampt. Doe de oregano, de kappertjes en plakjes olijf erdoor en breng op smaak met zout en peper. Roer de pasta door de saus en warm nog even goed door. Verdeel de pasta over twee borden en garneer met wat zwarte olijven en en takjes verse oregano.

Pasta Alla Puttanesca is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagnerolletjes met tonijnvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta a la puttanesca
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept