Spaghetti Vongole

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Per persoon een volle hand Vongole in een hete pan met olijfolie, dan de gesnipperde ui, Spaanse peper, en knoflook erbij, weer afblussen met witte wijn. Deksel op de pan en stomen tot de vongole net open zijn. De schelpjes die dicht blijven weggooien. De spaghetti ongeveer 150 gram per persoon `al dente´ voorkoken, toevoegen, goed doorroeren, beetje citroensap, en afganeren met verse peterselie.

Spaghetti Vongole is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept