Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Filets tussen plasticfolie heel plat slaan. Filets op werkvlak leggen met kant waar vel heeft gezeten naar boven. Vis bestrooien met zout en peper en beleggen met basilicum en gedroogde tomaten. Zalm met pesto bestrijken en op elke belegde visfilet stukje zalm leggen. Filets oprollen, rolletjes in magnetronfolie rollen en zijkanten van folie als een toffee sluiten. Rolletjes in stoommandje of in bovenste deel van stoompan leggen en in 8-10 min. gaar stomen. Folie verwijderen en rolletjes in plakken gesneden serveren met de saus. Romige tomatensjalotjessaus Boter verhitten en sjalotjes hierin ? 5 min. zachtjes bakken. Visbouillon toevoegen en op zacht vuur tot de helft laten indampen. Slagroom en gedroogde tomaten toevoegen en saus nog iets laten indampen tot goede dikte. Saus met zout en peper op smaak brengen en Ingesneden kruiden erdoor roeren.

Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalotjessaus
Bekijk recept
Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept