Mosselen In Hun Schelp

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de mosselen af en week ze daarna nog en keer en laat weer 15 mintuen staan. giet ze af en spoel ze goed af. doe de wijn,water ,ui en knoflook in een grote pan,en breng alles an de kook. voeg de mosselen toe ,dek de pan af en kook deze 5 mintuten. schut halverwege tijd deze even nog om. haal de pan van het vuur en zeef het kookvocht door een dunne doek in een kom.en hou deze apart. haal de mosselen uit hun schelp (gooi dichte weg) en hou de helft van de schelpen apart. spoel de mossel snel af.pak de klaargemaakte saus en doe er 2dl kookvocht bij . roer de mosselen er door en zet afgedekt 1 uur in de koelkast. leg daarna de mosselschlpen op een bord en de mosselen erin en geneer nog met wat saus en verde kruiden.

Mosselen In Hun Schelp is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept