Varkenshaasje In Salie-room-witte Wijnsaus

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pasta koken. Plakjes varkenshaas kort aanbraden tot ze lichtbruin worden.Uit de pan nemen. In braadvet salie kort bakken, dan wijn en bouillonpoeder toevoegen. room toevoegen en 1 minuutje laten inkoken. Vlees in de saus opnieuw verwarmen 2 minuten en op smaak brengen met zout en peper. Pasta op borden scheppen, plakjes vlees en saus er bovenop leggen.

Varkenshaasje In Salie-room-witte Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept