Kokos-ijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop 2 dl slagroom loddig en spatel het door de creme. Giet dit in een vriesvaste schaal en zet deze in het vriesvak van -20?C. Laat het in ca. 1 uur half bevriezen. Klop het dan elk 1/2 uur flink door tot het bijna bevroren is. Of maak het ijs in een sorbetiere of roomijsmachine. Klop vlak voor het serveren 1/8 liter slagroom lobbig en roere er de gembersiroop door. Rooster in een droge koekepan de kokos heel lichtbruin.

Kokos-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept