Italiaanse Tomaten-roomsoep

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan op met 2 liter runderbouillon en breng het geheel aan de kook. Snipper ondertussen de gesnipperde ui in olijfolie. Voeg aan de bouillon de tomatenpuree, de soepbinder en de vermicelli toe. Laat het geheel ong. 10 minuten koken en voeg daarna de gesnipperde ui toe. Breng de soep op smaak met een scheutje olijfolie, wat oregano, peper en zout naar smaak. Voeg als allerlaatste de slagroom toe, aangezien deze niet meer mag meekoken om schiften te voorkomen.

Italiaanse Tomaten-roomsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwten-roomsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept