Zoek
Marokkaanse Linzensoep
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
110g rode linzen,
1 kalfsschenkel
met bot
overdwars in stukken gehakt,
2 grote rode uien
fijngehakt,
versgemalen peper,
60 ml olijfolie,
1,5 l water,
2 aardappelen
fijngesneden,
2 grote wortels
fijn gesneden
1 bos verse koriander
fijngehakt,
citroe
Bereiding
4. Aardappelen en wortels toevoegen en laten sudderen tot deze zacht zijn, indien nodig nog wat water toevoegen.
5. De kalfsschenkel uit de pan halen Het vlees van het bot losmaken en in kleine stukjes snijden. de soep in de keukenmachine pureren.
Marokkaanse Linzensoep is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Linzensoep met bleekselderij
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met spinazie en makreel
380 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Wortel-linzensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept