Marokkaanse Wortelsoep Met Chermoula

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een grote pan en fruit gember, kurkuma en komijn 1-2 minuten.
  • 2 Laat vervolgens de ui, prei en worteltjes 5 minuten meefruiten.
  • 3 Roer er het paprikapoeder door en giet de groentebouillon erbij.
  • 4 Laat aan de kook komen, zet het vuur laag en laat de groenten in ongeveer 30 minuten gaar sudderen.
  • 5 Pureer de soep in een blender. Warm de soep dan weer goed door en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 6 Pureer alle ingredienten voor de chermoula in een blender tot een gladde pasta.
  • 7 Serveer de soep in kommen en schep er een eetlepel chermoula op.

Marokkaanse Wortelsoep Met Chermoula is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief "Chermoula"
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Roodbaars met chermoula
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept