Roodbaars Op Marokkaanse Wijze

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de venkel schoon en snij ze in smalle reepjes. Verwarm de oven voor op 190 graden. Smelt boter in de koekenpan en bak de reepjes venkel kort aan. Schenk er 1 deciliter water op en laat de venkel in gesloten pan 5 minuten koken. Verwijder dan de deksel en laat de venkel in 7 minuten gaar worden. Op smaak brengen met zout. Zet de vis onafgedekt in de oven en laat ze in 15 minuten gaar worden. Schep de venkel op de borden en leg de vis met saus erop.

Roodbaars Op Marokkaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept