Vistajine

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout en peper de stukjes vis en wentel door de bloem. Verhit de olie in een anti-aanbakpan en bak de stukjes vis 2-3 minuten aan elke kant tot ze lichtgekleurd zijn. Schep uit de pan. Verhit nog wat olie in een pan met dikke bodem en roer hierin de uien, knoflook, chilipeper, gember en specerijen. Sluit de pan en laat 6-7 min. op laag vuur smoren. Voeg de tomaten, tomatenpuree en bouillon met zout en peper naar smaak toe en laat 30 min. sudderen. Schep de venkel erdoor en stoof nog 30 min. Schep de vis, de ingemaakte citroen en de koriander door de saus en laat 10 min. sudderen, breng zo nodig op smaak. Eet smakelijk!

Vistajine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistajine met couscous
Bekijk recept
Vistajine Met Tomaten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistajine
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistajine met couscous
Bekijk recept
Vistajine Met Tomaten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistajine
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept