Visspiezen

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de vis in flinke dobbelstenen.
- Vermeng de vis met de olie, het citroensap en zout en peper naar smaak.
- Laat de vis ca.2 uur in de koelkast marineren.
- Pel en snijd de ui in stukjes.
- Snijd de tomaten in partjes.
- Verdeel de vis, de ui en de tomaat over de spiezen.
- Rooster de vis in ca. 5 - 7 minuten, boven de gloeiend hete houtskool, bruin en gaar.

Visspiezen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekleurige Visspiezen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Visspiezen A La Zwarte Poedel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pikante visspiezen van de grill
0 min
Bekijk recept
Javaanse visspiesjes
20 - 30 min -
Bekijk recept

Driekleurige Visspiezen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Visspiezen A La Zwarte Poedel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pikante visspiezen van de grill
0 min
Bekijk recept
Javaanse visspiesjes
20 - 30 min -
Bekijk recept