Kook de ui, pruim en rozijnen ongeveer 30 min met zout,paprikapoeder(1 theelepel), ketjap, en een zakje saffraanpoeder in 1.5 liter water. Bak de in delen gesneden kip in olijfolie bruin. Doe de kip met de olie bij de ui,pruimen rozijnen en laat dit nog 30 min pruttelen. Gaar de cous-cous. Er zijn speciale cous-cous pannen te koop maar het kan ook in een stoompan. Doe de cous-cous samen met een scheutje olie op een groot bord, wrijf de olie met je handen, goed door de cous-cous. 1 Stoom de cous-cous 7 min, stort het op een groot bord ,schenk er 3/4 glas koud water over, en wrijf het mooi los. Herhaal dit twee keer. Schik de cous-cous in een rand op een groot bord, doe de kip met pruimen in het midden op het bord, schenk de jus over de cous-cous(niet te nat!) zodat deze een lekkere smaak krijgt. Eet smakelijk!