Marokkaanse Rijstsalade

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst 15 minuten in gezouten water. Bak de noten in een koekenpan. Maak de uien schoon en hak ze fijn. Meng de rijst met de erwten. Meng het sinaasappelsap, de kurkuma, de gember, de harissa, het zout, de peper, de olie en de fijngehakte uien in een kom. Voeg hieraan de rijst toe en vermeng. Een uur laten staan. Voeg de garnalen, de komkommerschijfjes, de mandarijnkwartjes en de noten toe. Breng op smaak met kruiden.

Marokkaanse Rijstsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept